Workshop basisfotografie door Marjan Oesterholt Fotografie

WORKSHOP BASISFOTOGRAFIE

Je hebt een mooie camera liggen maar je weet eigenlijk niet hoe hij werkt. Hij staat altijd in de automatische stand? Zonde!

Wil je eindelijk leren hoe je camera werkt én hoe je foto’s maakt met het WAUW effect? Bij een hele gave oude boerderij in Aerdenhout een gezellige en leerzame middag beleven vol praktische tips en makkelijk begrijpbare uitleg. 

In de workshop basisfotografie leer je alles over iso, diafragma, sluitertijd en compositie. Ook leer je hoe je het beste gebruik maakt van natuurlijk licht.

Benieuwd hoe ik mijn foto’s maak? Ik ga je het vertellen! Ik ga mijn ervaringen, tips en trucs met je delen. Je mag alles wat je wilt weten vragen. 

We gaan zowel in theorie als praktijk aan de slag op deze unieke en fotogenieke locatie. Er is volop ruimte voor vragen en persoonlijke begeleiding. Met een camera vol prachtige beelden en basiskennis over hoe je camera werkt ga je weer naar huis. Ik beloof het!

Wanneer:    
– Zaterdag 13 oktober van 12.30 tot 17.00 in Aerdenhout (naast Haarlem). 

Kosten
€125,-

Wat heb je nodig
Een camera die je handmatig in kunt stellen. Spiegel reflex, systeemcamera of compactcamera.

 

WORKSHOP KINDERFOTOGRAFIE VOOR BEGINNERS

In deze workshop leren we hoe je camera werkt en hoe je hem handmatig in kunt stellen. We leren waar alle knoppen voor zijn en gaan we aan de slag met kinderfotografie. Hoe kan je zelf mooie kinderfoto’s maken!

Diafragma, ISO, sluitertijd en compositie gaan we uitgebreid bespreken. We leren hoe we het beste het natuurlijk licht kunnen gebruiken. Ik deel je al mijn tips en trucs over kinderfotografie. Van camera instellingen tot omgaan met de kinderen en wat een foto juist dat beetje extra kan geven waardoor je er naar blijft kijken. 

Er is genoeg tijd om te oefenen en er zullen wat kinderen aanwezig zijn. Aan de hand van opdrachten kan je gelijk oefenen wat we die dag hebben besproken.

Wanneer:
– Nog geen nieuwe datum bekend

Waar:
Bij een mooie oude boerderij in Aerdenhout (naast Haarlem).

Kosten:
€125,- inclusief BTW

Drankjes en lekkers staat op tafel. Wel zelf even lunchen van te voren. 

Familie fotoshoot Bloemendaal fotografie Marjan Oesterhol Fotografie

Workshop kinderfotografie bij de Olmenhorst- Marjan Oesterholt Fotografie

 

Workshop kinderfotografie bij de Olmenhorst- Marjan Oesterholt FotografieBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren