Eindelijk was het zover! Zaterdag gaf ik de eerste workshop kinderfotografie bij het mooie landgoed de Olmenhorst. Een gezellige groep hobby fotografen schoven aan om te leren hoe ze hun camera handmatig in kunnen stellen en leerde ik ze verschillende tips en trucs over kinderfotografie.

Workshop kinderfotografie bij de Olmenhorst- Marjan Oesterholt Fotografie

 

Hoe maak je scherpe foto’s van bewegende kinderen, hoe krijg ik die wazige achtergrond en hoe kan ik kinderen zo spontaan mogelijk vastleggen zonder die verschrikkelijke neolach waren een paar onderwerpen die aan bod kwamen.

Met een lekkere verse appeltaart, home made door de meiden van de Olmenhorst, begonnen we aan het theorie gedeelte. Wat vloog de tijd voorbij. Er is zo veel te vertellen en te ontdekken over je camera instellingen!

Voor het praktijk gedeelte had ik een paar leuke kids uitgenodigd. En wat deden ze het goed! Thieu, Bo, Joep en Thijs lieten zich heel graag fotograferen door deze groep van 10. Dol enthousiastenthausiast vlogen ze tussen de appelbomen door en stonden ze heel geduldig tegen een muur zodat de cursisten konden oefenen met focus en scherpstellen van hun camera.

We sloten af met het hoofdstuk nabewerking en ging iedereen naar huis met een hoofd vol nieuwe informatie en inspiratie om thuis verder aan de slag te gaan.

Wil jij ook meer leren over je camara instellingen en meer leren over kinderfotografie? Er komen dit jaar nog wat nieuwe data in mijn agenda. Schrijf je HIER in en ontvang de data in je mailbox óf blijf op de hoogte via mijn FACEBOOK pagina!

Workshop kinderfotografie bij de Olmenhorst- Marjan Oesterholt Fotografie Workshop kinderfotografie bij de Olmenhorst- Marjan Oesterholt Fotografie Workshop kinderfotografie bij de Olmenhorst- Marjan Oesterholt Fotografie Workshop kinderfotografie bij de Olmenhorst- Marjan Oesterholt Fotografie Workshop kinderfotografie bij de Olmenhorst- Marjan Oesterholt Fotografie Workshop kinderfotografie bij de Olmenhorst- Marjan Oesterholt Fotografie Workshop kinderfotografie bij de Olmenhorst- Marjan Oesterholt Fotografie Workshop kinderfotografie bij de Olmenhorst- Marjan Oesterholt Fotografie Workshop kinderfotografie bij de Olmenhorst- Marjan Oesterholt Fotografie Workshop kinderfotografie bij de Olmenhorst- Marjan Oesterholt Fotografie Workshop kinderfotografie bij de Olmenhorst- Marjan Oesterholt Fotografie Workshop kinderfotografie bij de Olmenhorst- Marjan Oesterholt Fotografie Workshop kinderfotografie bij de Olmenhorst- Marjan Oesterholt Fotografie Workshop kinderfotografie bij de Olmenhorst- Marjan Oesterholt Fotografie Workshop kinderfotografie bij de Olmenhorst- Marjan Oesterholt Fotografie

 

Comments are closed.