familie fotografie marjan oesterholt fotografie

Familie en kinderfotografie
Wil je fotoshoot boeken? Neem dan contact met mij op. Ik hoor graag wat je wensen zijn.  Samen kijken we naar een passende datum en locatie.

Ik maak een factuur voor de shoot en eventuele reiskostenvergoeding.  Deze dient vooraf aan de fotoshoot betaald te zijn. Uiteraard ontvang je tips voor je kleding tijdens de fotoshoot of advies over de locatie.

Ik werk uitsluitend met natuurlijk licht. Dus geen studio’s of flitsers. Op de afgesproken locatie maken we er een gezellige, vrolijke fotoshoot van.

Thuis maak ik een selectie van de allerbeste foto’s en bewerk ze na in mijn eigen Marjan Oesterholt Fotografie stijl. Omdat ik het super leuk vind alvast iets van de fotoshoot te delen plaats ik binnen een paar dagen een sneakpeak online. Binnen 2 weken kun je alle  foto’s bekijken in je persoonlijke fotogallerij. Je favoriete foto’s ontvang je digitaal via WeTransfer in je mailbox. 

Baby lifestyle fotoshoot

Met de allerkleinste blijven we gewoon bij jullie thuis. We zoeken lichte en mooie plekjes op in jullie huis. Er is alle tijd voor voedingen en schone luiers. Is de baby huilerig? Relax… ook dan neem ik alle tijd! Meestal zijn we na ongeveer anderhalf uur klaar.

Ik leg baby’s nooit in houdingen. Mijn style is lifestyle fotografie. Gewoon zoals het is. Ongedwongen, niet geposeerde foto’s. Broertjes en zusjes mogen natuurlijk, net als jullie, ook op de foto!

De foto’s ontvangen jullie digitaal in hoge resolutie in de mailbox.

Film

Of het nu om een lifstylefilm gaat met je gezin of een film op de jullie grote dag, ik film vol enthousiasme de mooie momenten die je niet wilt vergeten. Ik hou er van verhalen te vertellen, de mooiste momenten mee te pakken, met oog voor detail. Van te voren bespreken we jullie wensen.