Mijn lijstje met favoriete shoots wordt steeds langer. Dit keer mocht ik op pad met de zwangere Christel, Joris en de meiden. Alweer een familie fotoshoot in Haarlem om niet te vergeten!

Familie fotoshoot Haarlem - Fotografie: Marjan Oesterholt Fotografie

Het was weer compleet. Mooie aandacht voor de styling (yaaaaay voor de moeders die hier altijd weer zo goed over nadenken of net als ik wakker van kunnen liggen). De haartjes van de meiden nog snel even door de kapper laten invlechten, het mooie weer en de gezelligheid tijdens de shoot. Het was echt een feestje!

En weet je, als de kleine baby er is mag ik nog een keer bij ze terug komen. Wat denken jullie? Jongen of meisje? Spannend!

Lieve Christel, Joris en meiden, bedankt dat ik dit met jullie mocht doen en bedankt voor jullie enthousiasme. En die appeltaart met slagroom achteraf, heerlijk!

Tot snel!

Psssst, ik heb nog enkele plekjes vrij voor de workshop basisfotografie voor beginners zondag 25 juni. Op mijn website vind je meer informatie!

In deze blog staan de meisjes niet vol met hun gezichtjes in beeld. Maar wees gerust, er zijn heeeeel veel foto’s waar ze wel met hun gezichtjes op staan. Die foto’s bewaren we lekker voor papa en mama 😉

Familie fotoshoot Haarlem - Fotografie: Marjan Oesterholt fotografie

 

 

Comments are closed.